Menús saludables a baix cost
Dipsalut ha donat suport econòmic al taller de menús de baix preu organitzat des de Càritas i que ha tingut lloc a l’Escala
Cuinar de manera saludable sense gastar molts diners. Aquest va ser el repte del taller de menús a baix preu organitzat des de Càritas ofert fa uns dies al Museu de l’Anxova i de la Sal de l’Escala i que va comptar amb el suport econòmic de Dipsalut.
Una desena de persones van aprendre a cuinar menús saludables i econòmics gràcies a Marc Teixidor que va aconseguir que la proposta culinària més cara costés només un euro i mig per persona.
Els participants en aquest taller no només van aprendre a preparar receptes econòmiques com ara un peix al forn amb suquet sinó que també van adquirir els coneixements bàsics sobre la higiene alimentària. Els alumnes també van descobrir els productes més saludables i econòmics i van aprendre a comprar de manera intel·ligent.
Dipsalut aposta per promoure els hàbits saludables de la població per millorar la seva qualitat de vida i la seva salut.
Imatges cedides per Càritas Diocesana de Girona