La Fundació Jaume Casademont, amb la col·laboració de Dipsalut, beca 16 projectes
La Fundació Jaume Casademont ha premiat 16 projectes. Dins la categoria Beques Educar Menjant, s’han premiat tres iniciatives gironines: Xup–Xup, una aventura a la cuina” de la companyia La Minúscula de Sant Joan de Mollet (Girona); “Tothom a taula” de l’Estudi Kalimba de Girona; “+Fruitaverdura 3.0” de Qpertin de Sarrià de Ter (Girona).
Els guanyadors de les beques Jaume Casademont es van donar a conèixer dimarts al vespre, en un acte celebrat al Teatre Municipal de Girona.
Enguany s'han lliurat un total de 16 beques repartides en quatre categories: 6 per a les Beques Educar Menjant, 2 per a les Actívica, 1 per a la d'Innovació en Cultura Popular i 7 per a les noves Beques Joves10. Hi han concorregut 165 projectes d’arreu de la geografia Catalana, Illes Balears, País Valencià i Andorra. Els premis consisteixen en una dotació econòmica per tal de poder tirar endavant les iniciatives guardonades.
L'objecte de les Beques Jaume Casademont és promoure i recolzar iniciatives interessants en l'àmbit de la salut (promoció d'hàbits saludables entre infants i joves), en el de la cultura popular catalana i en l'educació dels joves en la cultura de l'esforç.
Dipsalut col·labora econòmicament amb la Fundació Jaume Casademont per finançar les beques Educar Menjant i Actívica.