Vés al contingut
14 novembre 2011

Dipsalut ha divulgat la importància de menjar peix des de Firatast

Prop de 18.000 persones han visitat la 17 ena edició de Firatast, celebrada entre aquest passat dijous 10 i diumenge 13 de novembre al recinte firal de Girona. Un dels espais més concorreguts ha estat el de Dipsalut i l’Espai del Peix de Palamós. Des de l’estand, s’ha divulgat la importància de menjar peix habitualment per tal de mantenir una dieta saludable i s’ha intentat trencar els limitadors que porten a moltes persones a descartar aquest aliment o a menjar-ne menys del que és recomanable. Per fer-ho, s’han dut a terme diversos tallers orientats a tota la familia en els quals s’ha ensenyat a distingir les diferents espècies de peix, a cuinar-lo de manera rápida i senzilla, a preparar plats barats i gustosos…L’objectiu principal ha estat demostrar que pot ser un àpat ben econòmic, fàcil de preparar, bo i, sobretot, saludable.

Firatast és una fira gastronómica que ofereix degustacions de productes i plats cuinats per restaurants, pastisseries, botigues d’alimentació, altres establiments i entitats de les comarques gironines. Es complementa amb activitats com tallers i altres accions per divulgar la importància de mantenir una dieta variada i equilibrada.

Imatge: un dels tallers realitzats a l'estand de l'Espai del Peix i Dipsalut a Firatast 2011. Font: Ajuntament de Palamós.