Vés al contingut
12 juny 2013

La Fundació Jaume Casademont, amb la col·laboració de Dipsalut, beca 16 projectes

La Fundació Jaume Casademont ha premiat 16 projectes. Dins la categoria Beques Educar Menjant, s’han premiat tres iniciatives gironines: Xup–Xup, una aventura a la cuina” de la companyia La Minúscula de Sant Joan de Mollet (Girona); “Tothom a taula” de l’Estudi Kalimba de Girona; “+Fruitaverdura 3.0” de Qpertin de Sarrià de Ter (Girona).

Els guanyadors de les beques Jaume Casademont es van donar a conèixer dimarts al vespre, en un acte celebrat al Teatre Municipal de Girona.

Enguany s'han lliurat un total de 16 beques repartides en quatre categories: 6 per a les Beques Educar Menjant, 2 per a les Actívica, 1 per a la d'Innovació en Cultura Popular i 7 per a les noves Beques Joves10. Hi han concorregut 165 projectes d’arreu de la geografia Catalana, Illes Balears, País Valencià i Andorra. Els premis consisteixen en una dotació econòmica per tal de poder tirar endavant les iniciatives guardonades.

L'objecte de les Beques Jaume Casademont és promoure i recolzar iniciatives interessants en l'àmbit de la salut (promoció d'hàbits saludables entre infants i joves), en el de la cultura popular catalana i en l'educació dels joves en la cultura de l'esforç.

Dipsalut col·labora econòmicament amb la Fundació Jaume Casademont per finançar les beques Educar Menjant i Actívica.