Cursos per elaborar el cens municipal d'establiments alimentaris
El curs té com a objectiu principal facilitar el coneixement necessari per poder elaborar i mantenir actualitzat el cens municipal de comerços minoristes d’aliments, bars, restaurants i altres establiments alimentaris.
La Llei de Salut Pública atorga als municipis la competència en la gestió del risc derivat dels productes alimentaris en les activitats del comerç minorista i de restauració. Per desenvolupar-la idòniament, es recomana elaborar i anar actualitzant un cens que reculli el nombre i tipologia dels diferents establiments que hi ha a cada poble o ciutat. La formació que proposa Dipsalut transmet les nocions bàsiques per poder-ho fer.
El curs sobre els cens municipal d'establiments alimentaris es fa en línia i té una durada de dues hores (en horari de matí; de 10 h a 12 h). Com la resta de formacions de Dipsalut, està impartit per professionals experts en la matèria, i és gratuït per a l'alumnat.
La primera edició s'ha programat per al 26 d'abril. La segona, es farà el 8 de juny.
Les persones interessades a participar-hi (va especialment dirigit a personal dels ajuntaments gironins) s'hi han d'inscriure des del lloc web de Formació. Es recomana inscriure-s'hi de seguida que sigui possible, donat el nombre limitat de places.