Notes de premsa

08/03/2016

Dinamitzacions solidàries de marxa nòrdica a l’Alt i el Baix Empordà per recaptar fons contra el càncer

 

Les comarques de l’Alt Empordà i el Baix Empordà acolliran fins divendres més d’una trentena de dinamitzacions de marxa nòrdica solidàries que serviran per recaptar fons contra el càncer. Aquesta iniciativa se suma a les activitats organitzades arreu de les comarques de Girona amb motiu de la setmana internacional de la dona.

Les persones que participin en les marxes nòrdiques programades aquesta setmana a les comarques de l’Alt Empordà i el Baix Empordà podran realitzar una aportació econòmica voluntària que es destinarà a l’AECC-Catalunya contra el càncer. Per participar en les marxes nòrdiques solidàries, no cal inscriure’s ni tampoc disposar de bastons.

Els beneficis
La marxa nòrdica contribueix a fer que les dones caminin amb els braços en una posició funcional que servei per millorar el drenatge limfàtic contribuint a disminuir els símptomes del limfedema, una de les complicacions més comunes que pateixen les dones operades de càncer de mama i que provoca inflamació al braç.

La marxa nòrdica, a més, aporta beneficis emocionals als participants, ja que es tracta d’una activitat lúdica que es realitza en grup i a l’aire lliure. Les dinamitzacions solidàries formen part del projecte de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables impulsat per Dipsalut, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona. Aquesta activitat solidària que servirà per recaptar fons contra el càncer compta amb la col·laboració de l’AECC-Catalunya contra el Càncer i SIAD –Servei d’Informació i Atenció a les Dones-.

Podeu consultar el calendari de dinamitzacions de marxa nòrdica solidàries que s’han organitzat en aquest enllaç

Per a més informació:
Sílvia Bonet i Costa
sbonet@dipsalut.cat
972 414 720 // 699 01 27 87

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització