Notes de premsa

23/12/2015

Els treballadors de Dipsalut instal·len un arbre dels desitjos per recaptar fons per XaropClown

 

El nadal ha arribat a Dipsalut, l’Organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona, en forma de desitjos. Des de fa uns dies, s’ha instal·lat un arbre a l’entrada de l’edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de la UdG on tothom qui ho vulgui pot penjar una bola i, fins i tot, escriure-hi un desig. Es tracta d’una acció solidària, ja que per adquirir aquest element decoratiu primer s’ha de fer un donatiu que es destinarà a XaropClown.

Aquesta associació de pallassos treballa a l’hospital Trueta de Girona per alleujar l’estada d’infants i joves i intervé a centres sociosanitaris, on porta a terme activitats destinades a persones amb malaltia mental.

Tots els diners que es recullin amb aquesta iniciativa serviran, doncs, per regalar somriures i fer arribar l’humor a entorns d’estrès provocat per malalties i contribuir a relaxar els ambients i millorar l’eficàcia dels tractaments.

L’acció solidària està oberta a tothom, no només als treballadors de Dipsalut. Per regalar somriures amb XaropClown només cal dirigir-se a la recepció de Dipsalut entre les nou del matí i les set de la tarda en dies laborables, fer un donatiu per adquirir la bola i penjar-la a l’arbre dels desitjos.

Dipsalut es troba al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona a l’Edifici Jaume Casademont al c/Pic de Peguera, 15 –La Creueta-.


Per a més informació:
Sílvia Bonet i Costa
sbonet@dipsalut.cat
972 414 720 // 699 01 27 87


Imatge: El president de Dipsalut, Josep Maria Corominas, penjant una bola a l’arbre solidari

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització