Notícies

 

Inscripcions als cursos de formació

Curs per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic

19/02/2018

Inscripcions als cursos de formació

És obert el període d’inscripció als cursos que oferim per al primer semestre d'enguany. Tots són gratuïts. Les inscripcions es tanquen a mesura que es cobreixen les places de cada curs.

Es posen a disposició dels professionals relacionats amb la salut pública i l’acció social cursos tant del camp de la protecció de la salut com de la promoció de la salut. També s'han tornat a programar cursos per aprendre a usar idòniament els desfibril·ladors externs.

Dins el primer àmbit, s’ofereix formació relacionada amb el control de les instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, amb el control dels riscos associats a l’aigua de consum humà, per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic i per a manipuladors d'aliments.

Pel que fa a la promoció de la salut, s’ofereix formació de primers auxilis psicològics en situacions de crisi. També, per atendre adequadament víctimes d’agressions sexuals i d’autoprotecció per als professionals d’emergències. A més, s'ha programat un curs de marxa nòrdica per a dinamitzadors de les Xarxes d'Itineraris Saludables.

Finalment, us proposem diferents tipologies de cursos orientats a capacitar l’alumnat en l’ús dels desfibril·ladors i l’aplicació dels protocols de Suport Vital Bàsic.

Tots els cursos són gratuïts. Van dirigits a professionals tant del sector públic com del privat, tot i que es donarà preferència als primers. El període d'inscripció es tanca un cop s'hagin cobert les places de cada curs. Les inscripcions s'han de fer des d'aquest mateix web; apartat "Formació".

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització