Notícies

 

Formació pels docents del “Sigues Tu, eines i actius per a la salut”

Imatge de la sessió de formació per a docents del "Sigues Tu" impartida per Òscar Borràs

01/02/2017

Formació pels docents del “Sigues Tu, eines i actius per a la salut”

Aquest 28 de gener, s’ha dut a terme la primera sessió d’enguany. Ha estat impartida per Òscar Borràs, professor de secundària, entrenador educatiu i especialista en intel·ligència emocional.

En el taller, s’ha donat eines per treballar les habilitats comunicatives a l'aula, especialment la comunicació interpersonal i l’empatia. També s’ha abordat algunes tècniques que poden ajudar els mestres i professors a assolir els seus objectius educatius, com ara la programació neurolingüística.


Aquesta és la primera de les cinc sessions de formació per a docents programades aquest 2017 dins el “Sigues Tu, eines i actius per a la salut”.


El “Sigues Tu” és un programa d’educació per a la salut que utilitza com a estratègia l’entrenament de les habilitats per a la vida dels alumnes. L’objectiu és enfortir la capacitat d’infants i joves d’afrontar els desafiaments de la vida quotidiana i de gestionar la seva salut.


El treball es fa a l’aula, en sessions específiques i també, de manera transversal. Se n’encarreguen, principalment, els mestres i professors. Per a poder-ho fer idòniament, compten amb formació específica així com amb assessorament i suport continu dels professionals de Dipsalut. Periòdicament també es programen tallers i sessions per complementar la seva preparació, resoldre dubtes i compartir experiències.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització