Notícies

 

S’acaba el període d’inscripcions al Servei Local d’Orientació Familiar

imatge SLOF

09/09/2016

S’acaba el període d’inscripcions al Servei Local d’Orientació Familiar

Les famílies que estiguin interessades en aquest servei, s’hi poden inscriure fins el 25 de setembre. Cal que enviïn un correu electrònic a acciosocial@dipsalut.cat

Cal indicar les dades següents:


- Mares, pares o tutors:
• Nom i cognom, edat, adreça, codi postal, municipi, telèfon o correu electrònic
- Filles o fills:
• Nom i cognom, edat, escola, municipi


El Servei Local d’Orientació Familiar (SLOF) va dirigit a mares i pares amb fills menors d’edat. És un servei gratuït, ofert per professionals, que busca aportar estratègies educatives, orientació i recursos per a l’educació d’infants i adolescents. Inclou xerrades divulgatives i espais de trobada per a compartir experiències i per aprendre tècniques educatives.


L’SLOF es desenvoluparà a trenta-cinc municipis de menys de 15.000 habitants de la demarcació de Girona. La selecció dels que comptaran amb el servei anirà en funció del nombre de famílies inscrites. Un cop recopilades les dades, Dipsalut determinarà quins municipis tindran el programa aquest curs i ho comunicarà.


Les famílies inscrites que no disposin del servei als seus municipis tindran l’opció de comptar-hi igualment, desplaçant-se al municipi més proper on s’ofereixi.


Per obtenir-ne més informació, podeu consultar www.slof.cat, escriure’ns a acciosocial@dipsalut.cat o trucar-nos al 972 414 720.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització