Notícies

 

Tornen les dinamitzacions als Parcs i a les Xarxes

Dinamització parc Porqueres

05/09/2016

Tornen les dinamitzacions als Parcs i a les Xarxes

Aquest setembre es reprenen les sessions dirigides d’exercici en grup als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d’Itineraris Saludables.

Les dinamitzacions s’acostumen a aturar durant els mesos d’estiu, per les altes temperatures.


Les sessions es tornen a iniciar a totes les comarques gironines, excepte a l’Alt Empordà, on es reprendran una mica més endavant.


Aquestes trobades, dirigides per monitors especialitzats, tenen l’objectiu de promoure l’activitat física habitual i moderada així com d’enfortir les capacitats individuals de les persones per incrementar el control sobre la seva salut.


Tot i que estan especialment pensades per a gent gran, hi pot participar qualsevol persona. Els monitors s’encarreguen de guiar cadascú per tal que realitzi els exercicis adequats per la seva edat, característiques i condició física.


L’activitat és totalment gratuïta. Tampoc cal inscriure-s’hi prèviament. Per participar-hi, només cal presentar-se al punt de trobada el dia i hora indicats. Es recomana portar roba i calçat còmode i aigua per anar-se hidratant. També és convenient informar el dinamitzador de qualsevol molèstia, dolor o problema de salut que es pateixi.


Per consultar el mapa de Parcs i Xarxes i el calendari de dinamitzacions d’aquests equipaments, dirigiu-vos a aquest lloc web.


Els Parcs Urbans de Salut són un conjunt d’aparells situats a poca distància uns dels altres, dissenyats per a realitzar exercici físic, i amb els quals es treballen de manera homogènia i segura totes les parts del cos. Els Itineraris Saludables són recorreguts que transcorren tant per dins del nucli urbà com pels afores, orientats a promoure el saludable exercici de caminar a bon pas. Les dinamitzacions de les Xarxes d’Itineraris Saludables d’alguns territoris també inclouen sessions de marxa nòrdica.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització