Notícies

 

Com hem d’agafar les mostres per a detectar la legionel·la?

Les mostres d'aigua per a la detecció de legionel·la s'analitzen al laboratori

25/04/2016

Com hem d’agafar les mostres per a detectar la legionel·la?

Dipsalut acull el curs de renovació de gestió i control d’instal·lacions de baix i alt risc de transmissió de la legionel·losi

 

Continua la formació a Dipsalut. Una vintena de persones assisteixen aquesta setmana a la renovació del curs de gestió i control d’instal·lacions de baix i alt risc de transmissió de la legionel·losi on actualitzaran els seus coneixements sobre la legislació vigent en matèria de salut pública i salut laboral.


Durant aquesta formació, els alumnes aprendran els aspectes i els punts crítics que cal considerar per a l’avaluació del risc en instal·lacions susceptibles de proliferació de legionel·la. També actualitzaran els seus coneixements sobre la normativa nacional i autonòmica en relació amb la legionel·losi, la prevenció de riscos laborals i medi ambient. Un altre dels continguts d’aquesta formació, serà la presa de mostres d’aigua per a la detecció de legionel·la i els diferents mètodes analítics de detecció.


Aquesta formació s’adreça a persones que prèviament ja havien realitzat el curs de gestió i control d’instal·lacions de baix i alt risc de transmissió de legionel·losi i que desitgen adequar-se als avenços científics i tècnics dels continguts del programa actual.


La renovació del curs de gestió i control d’instal·lacions de baix i alt risc de transmissió de la legionel·losi forma part del calendari formatiu de Dipsalut que ofereix una vintena de propostes aquest primer semestre. 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització