Notícies

 

S’obre la convocatòria de subvencions pels ajuntaments que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social

Enllaç a la web de Dipsalut

18/04/2016

S’obre la convocatòria de subvencions pels ajuntaments que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social

L’Organisme també ha convocat les subvencions per entitats sense ànim de lucre que tenen els mateixos objectius

 

Dipsalut ja ha obert la convocatòria de subvencions adreçades als ajuntaments que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social. A través d’aquesta línia, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació, subvenciona els ajuntaments de les comarques de Girona que tinguin previst realitzar, durant el període comprès entre l’1 de desembre de 2015 i el 30 d’agost de 2016, projectes d’acció social. Concretament, les subvencions s’adrecen a activitats inclusives adreçades a col·lectius vulnerables, a accions comunitàries que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social i al foment de la inserció sociolaboral de persones usuàries de serveis socials d’atenció especialitzada. Dipsalut atorgarà una única ajuda per ajuntament i any.

D’altra banda, Dipsalut també ha obert la convocatòria de subvencions per entitats sense ànim de lucre que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social. Aquesta línia s’adreça a les entitats sense ànim de lucre que, en el període comprès entre l’1 de desembre de 2015 i el 30 de setembre de 2016, hagin realitzat o tinguin previst realitzar a la demarcació de Girona projectes d’acció social. De la mateixa manera que en la convocatòria adreçada als ajuntaments gironins, Dipsalut finançarà activitats inclusives adreçades a col·lectius vulnerables i accions comunitàries que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social. També se subvencionarà el foment de la inserció sociolaboral de persones usuàries dels serveis socials d’atenció especialitzada.

Poden concórrer a aquesta convocatòria les entitats de dret privat que acreditin ser entitats sense ànim de lucre amb seu o delegació a les comarques de Girona i que hagin realitzat o tinguin previst impulsar accions relacionades amb l’objecte d’aquesta convocatòria.

Podeu obtenir més informació a l’e-tauler de Dipsalut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització