Notícies

 

El sis d’abril finalitzarà el període per sol·licitar el programa de Suport Econòmic per a la Seguretat, Vigilància, Salvament i Socorrisme a les Platges (pt08)

Una de les actuacions vinculada al programa de Suport a la Gestió de la Salubritat de les Platges

30/03/2016

El sis d’abril finalitzarà el període per sol·licitar el programa de Suport Econòmic per a la Seguretat, Vigilància, Salvament i Socorrisme a les Platges (pt08)

Els ajuntaments interessats en aquest programa han de demanar-lo exclusivament a través del Sistema d’Informació Municipal de Salut Pública (SIMSAP) en el marc de la seu electrònica de Dipsalut

 

Un any més Dipsalut ha posat a disposició dels ajuntaments del litoral gironí el programa de Suport Econòmic per a la Seguretat, Vigilància, Salvament i Socorrisme a les Platges (pt08). Amb aquest programa, inclòs en el Catàleg de Serveis de l’Organisme, es dotarà als ajuntaments del suport econòmic necessari per disposar d’unes platges segures, amb els serveis de vigilància, salvament i socorrisme i les infraestructures necessàries. Els ajuntaments que estiguin interessats en rebre aquest suport econòmic, podran sol·licitar-lo fins al pròxim sis d’abril quan quedarà tancada la convocatòria d’aquest any.

 

Altres programes

Aquest no és l’únic programa que ofereix Dipsalut als municipis del litoral gironí. L’Organisme també inclou en el seu Catàleg de Serveis el programa de Suport a la Gestió de la Salubritat de les Platges (pt07) que té com a objectius reduir els riscos associats a l’ús de les platges i dels seus equipaments, dotar els consistoris de les eines necessàries per assolir l’adequació a la normativa sobre prevenció i control de legionel·losi de les instal·lacions de baix risc de la seva competència i proveir els ajuntaments dels serveis necessaris per a l’avaluació i control de la salubritat de les sorres. Els ajuntaments interessats en el programa de Suport a la Gestió de la Salubritat de les Platges (pt07), tenen temps per presentar les seves sol·licituds fins al pròxim 13 d’abril.

 

Trobareu tota la informació necessària per realitzar les sol·licituds d’aquests programes a la seu electrònica de Dipsalut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització