Notícies

 

Continua la formació a Dipsalut

Cartell informatiu del curs per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic

17/03/2016

Continua la formació a Dipsalut

Més d’una vintena de persones assisteixen aquesta setmana al curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic

 

Com s’han de mantenir i netejar les piscines? Què s’ha de fer per garantir la seguretat dels seus usuaris? Què diu la normativa? Aquestes són algunes de les preguntes que es resoldran durant el curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic que se celebra aquesta setmana a Dipsalut. Més d’una vintena d’alumnes assisteixen a aquesta formació gratuïta que s’adreça principalment als treballadors dels equipaments de titularitat i gestió municipal de la demarcació de Girona. 

 

El curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús pública és una de les formacions que ofereix Dipsalut durant el primer semestre del 2016. En total, el calendari formatiu de l’organisme inclou més d’una vintena de propostes que aposten per la continuïtat dels cursos que fins el dia d’avui, han tingut una gran acceptació per part del món municipal. Novament, doncs, s’han posat a disposició dels treballadors municipals vàries formacions en el camp de la protecció de la salut en relació amb la gestió de la legionel·losi, la salubritat de les piscines d’ús públic, la prevenció i el control dels riscos associats a l’aigua de consum humà i la seguretat alimentària.

Pel que fa a la promoció de la salut, d’una banda, s’han ofert matèries de primers auxilis psicològics en situacions de crisi i per a víctimes d’agressions sexuals, i també d’autoprotecció per a professionals de les emergències. De l’altra, en el marc del Programa de Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables, s’ha proposat una formació adreçada als dinamitzadors. El calendari formatiu de Dipsalut també ha inclòs cursos per aprendre a usar els desfibril·ladors externs automàtics (DEA).

 

Més informació aquí. 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització