Notícies

 

El Trueta acull la presentació de “Records dolços d’un adéu”

Un moment de la presentació del llibre «Records dolços d'un adéu»

02/03/2016

El Trueta acull la presentació de “Records dolços d’un adéu”

El llibre escrit per Lourdes Garcia recull les vivències reals d’una nena de vuit anys que ha d’afrontar la mort de la seva germana dins la panxa de la mare

Com afrontem el procés de dol neonatal? Com li expliquem el què ha passat als més petits? Són algunes de les preguntes que s’han intentat respondre aquest migdia a l’hospital Josep Trueta de Girona durant la presentació del llibre Records dolços d’un adéu, escrit per Lourdes Garcia. Embarassada de bessones, la Lourdes va perdre l’Arlet als set mesos i mig de gestació. Per intentar ajudar la seva filla gran a afrontar el procés de dol, va escriure un conte on explicava l’experiència que havia viscut la seva família. I ho va fer a partir dels ulls de la seva filla gran.

Records dolços d’un adéu, impulsat pel grup de suport BRESSOLS de XADOL i que ha rebut el suport de Dipsalut s’ha convertit en una eina per ajudar els nens a afrontar un procés de dol neonatal o gestacional. Aquest conte també es pot descarregar a través de l’aplicació Dol Bressols.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització