Notícies

 

El 16 de febrer començaran les inscripcions als cursos de formació que oferirà Dipsalut durant el primer semestre

Cartell d'un dels cursos organitzats per Dipsalut

12/02/2016

El 16 de febrer començaran les inscripcions als cursos de formació que oferirà Dipsalut durant el primer semestre

Prop d’una vintena de propostes integren el calendari formatiu que ha dissenyat l’Organisme i que aposta per una línia continuista

 

La formació torna a Dipsalut. El 16 de febrer començaran les inscripcions als cursos que oferirà l’Organisme durant el primer semestre als professionals que intervenen en la salut pública de la demarcació de Girona. Prop d’una vintena de cursos integren l’oferta formativa que ha dissenyat Dipsalut i que aposta per la continuïtat de les propostes que fins el dia d’avui, han tingut una gran acceptació per part del món municipal. Novament, doncs, es posaran a disposició dels treballadors municipals vàries formacions en el camp de la protecció de la salut en relació amb la gestió de la legionel·losi, la salubritat de les piscines d’ús públic, la prevenció i el control dels riscos associats a l’aigua de consum humà i la seguretat alimentària.

Pel que fa a la promoció de la salut, d’una banda, s’oferiran matèries de primers auxilis psicològics en situacions de crisi i per a víctimes d’agressions sexuals, i també d’autoprotecció per a professionals de les emergències. De l’altra, en el marc del Programa de Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables, es tornarà a oferir una formació adreçada als dinamitzadors que també podran inscriure’s a la segona edició del curs de marxa nòrdica, especialment dirigit a professionals que volen treballar en l’àmbit de les Xarxes d’Itineraris Saludables.

A més, per tal d’apropar la formació al territori, Dipsalut oferirà una edició del curs de primers auxilis psicològics en línia, i també ha programat dues propostes formatives per aprendre a controlar i gestionar la legionel·losi a Olot i a Figueres.

El període d’inscripcions començarà el 16 de febrer de 2016 i es tancarà dues setmanes abans de començar el curs o fins a cobrir les places. Les inscripcions als cursos per als alumnes es realitzaran a través de la web de Dipsalut. Es recomana realitzar la inscripció com més aviat millor perquè el nombre màxim d’alumnes per a cada formació és limitat.

Més informació en aquest enllaç  

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització