Notícies

 

12/01/2016

Dipsalut va formar prop de 600 persones durant l’any 2015

La xifra d'alumnes es va incrementar un 28% respecte el 2014

Dipsalut aposta per la formació, i per això ofereix múltiples propostes tant de l’àmbit de la protecció com de la promoció de la salut. Durant l’any 2015, prop de 600 persones van rebre formació gràcies als cursos que organitza l’organisme. Aquesta xifra va suposar un increment del 28% respecte al 2014, quan van passar per les aules de Dipsalut un total de 466 persones. Aquest 2016, Dipsalut tornarà a oferir una àmplia proposta de cursos que es coneixerà en les pròximes setmanes. 

 

L’oferta formativa de Dipsalut durant el 2015 va ser variada: va incloure cursos per aprendre a gestionar i controlar la salubritat de les instal·lacions d’alt i baix risc de transmissió de la legionel·losi; per gestionar els abastaments d’aigua de consum humà i les piscines d’ús públic; per garantir la seguretat alimentària, i també cursos sobre l’ús dels desfibril·ladors externs automàtics, entre d’altres.


A més, Dipsalut va impulsar la formació i l’atenció psicològica per a professionals de les emergències: durant el 2015 l’oferta formativa va tornar a incloure el curs a distància de primers auxilis psicològics per a integrants dels equips d’intervenció, i el curs d’autoprotecció psicològica i tècniques de destraumatització per a professionals dels equips d’emergència.

Les novetats
El 2015 Dipsalut va incloure novetats en la seva proposta formativa, com ara un curs de marxa nòrdica adreçat als dinamitzadors de les Xarxes d’Itineraris Saludables i un curs d’intervenció psicològica d’urgència per a víctimes de violència sexual adreçat a professionals de l’àmbit de la seguretat pública, la sanitat, els serveis socials i la docència, amb l’objectiu de donar-los pautes i eines específiques per intervenir en situacions de crisi, ja que són col·lectius que podrien trobar-se amb situacions de violència sexual.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització