Notícies

 

Fortià i Torroella de Montgrí acullen caminades saludables per La Marató de TV3

Caminada saludable celebrada a Fortià

16/12/2015

Fortià i Torroella de Montgrí acullen caminades saludables per La Marató de TV3

Fortià i Torroella de Montgrí van ser dos dels municipis gironins que van organitzar activitats vinculades amb aquesta iniciativa solidària que estava dedicada enguany a la Diabetis i l’Obesitat

 

Un any més La Marató de TV3 va ser tot un èxit. La 24a edició d’aquest projecte solidari, que va aconseguir recaptar més de set milions d’euros, es va centrar en la Diabetis i l’Obesitat. El paper actiu i la solidaritat dels catalans suposarà un impuls de la recerca biomèdica per trobar tractaments més eficaços i intentar acabar amb la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents al nostre país.

 

En el marc de La Marató 2015 es van celebrar diverses activitats com ara “caminades saludables” que van recórrer alguns dels itineraris saludables que hi ha a la demarcació de Girona. Dos dels municipis que van acollir aquestes activitats van ser Fortià i Torroella de Montgrí on els participants, a més, van poder realitzar marxa nòrdica acompanyats d’una instructora que els va ensenyar a realitzar de forma correcta aquest esport.

 

Un any més Dipsalut ha donat suport a algunes de les activitats que s’han celebrat en el marc de La Marató. 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització