Notícies

 

Ja està disponible la versió online del Catàleg de Serveis de Dipsalut del 2016

Portada del Catàleg de Serveis 2016

14/12/2015

Ja està disponible la versió online del Catàleg de Serveis de Dipsalut del 2016

Els ajuntaments ja poden iniciar el procediment per acollir-se als programes de l’organisme

 

La versió online del Catàleg de Serveis de Dipsalut del 2016 ja està disponible i es pot consultar tant a la plataforma SlideShare clicant aquí com a l’Issuu consultant aquí. En aquest document es recullen tots els serveis que ofereix Dipsalut. 


Els ajuntaments que ho desitgin, a més, ja poden consultar els períodes de sol·licitud i de desenvolupament dels programes que ofereix l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona clicant aquí.


El Catàleg de Serveis de 2016 inclou tant accions de Protecció de la Salut, les actuacions destinades a preservar la salut de les persones davant d’agents físics, químics o biològics presents en el medi que la podrien perjudicar, com serveis de l’àmbit de la Promoció de la Salut, que busquen proporcionar eines (coneixements, habilitats i actituds) als ciutadans perquè tinguin més control sobre tot allò que influeix en la seva salut.

Les novetats

Una de les principals novetats del Catàleg del 2016 és l’aposta pels tràmits exclusivament electrònics. Per primera vegada, la majoria dels programes només es podran sol·licitar per via electrònica. I a més, d’aquests programes que només es podran sol·licitar per via electrònica, un total de set tindran una resolució automàtica de les seves sol·licituds.

La tramitació electrònica ofereix múltiples avantatges com ara un increment de l’eficiència i un gran estalvi tant de temps com econòmic. El valor de referència de l’estalvi entre la sol·licitud electrònica respecte a la presencial se situa en 75 euros. Aquest és el càlcul que recull el Manual de reducción de cargas administrativas en el ámbito local, elaborat pel Ministeri de Política i Administració Pública, juntament amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Si se segueixen els paràmetres marcats pel manual descrit, el conjunt de les administracions hauria aconseguit estalviar més de 363.000 euros durant el període 2011-2014 només pel concepte de sol·licituds telemàtiques rebudes a Dipsalut.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització