Notícies

 

27/10/2015

L’etiqueta #dipsalut aconsegueix mil imatges a Instagram

Dipsalut ha unit el potencial d'Instagram amb la promoció de la salut a través d’un perfil propi en aquesta xarxa social

 

Instagram s’ha convertit en poc temps en una de les xarxes socials més populars entre els amants de la fotografia. Disparar, escollir un filtre, triar una etiqueta i compartir les imatges a la xarxa s’ha convertit en un hàbit per a milions de persones a tot el món. Per aquest motiu, Dipsalut ha unit el potencial d’aquesta xarxa social amb la promoció de la salut a través d’un perfil propi a Instagram on ja ha aconseguit recopilar mil fotografies a través de l’etiqueta “dipsalut”.

 

Les imatges de “dipsalut” són molt variades i reprodueixen des d’una passejada amb amics al paisatge des del cim d’una muntanya amb amics passant per instantànies que reprodueixen altres plaers saludable de la vida com ara menjar-se una poma.

 

Dipsalut també organitza concursos de fotografia a la xarxa per promoure els hàbits saludables. L’últim, que demanava als instagramers mostrar el gust per menjar fruita i verdura, va rebre més de dues-centes fotografies.

 

Aquestes accions formen part d’una aposta decidida de Dipsalut per les xarxes socials. Per això, l’Organisme té perfil a Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Foursquare, Youtube i Slideshare

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització