Notícies

 

20/10/2015

Dipsalut participa en la sectorial d’educació i valors de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya

Aquest òrgan coordina, impulsa i promou polítiques d’infància arreu de Catalunya i desplega els objectius del Pacte per a la Infància

 

La Taula Nacional és un òrgan col·legiat que coordina, impulsa i promou les polítiques d’infància arreu de Catalunya

Dipsalut ha participat aquest mes en la sectorial d’educació i valors de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya. La Taula Nacional, juntament amb les taules territorials, és un òrgan col·legiat que coordina, impulsa i promou les polítiques d’infància arreu de Catalunya. A més, facilita la coordinació de les diverses administracions i institucions en promoció social de la infància i l’adolescència. Aquest òrgan, constituït el 2014, també serveix per desplegar els eixos del Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència i garanteix la coordinació de tots els agents implicats per potenciar el treball en xarxa.

Segons recorda la Generalitat, “el Pacte per a la infància és més que un acord estratègic. Es tracta d’un compromís de país pel benestar dels infants i adolescents a Catalunya. Un acord social, consensuat i signat pels principals agents institucionals, socials i econòmics, després d’un procés participatiu obert i crític, per tal de donar resposta a les necessitats de la infància i l’adolescència”.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització