Notícies

 

14/10/2015

Dipsalut intervé en la vuitena Conferència Europea de Salut Pública

L'Organisme serà un dels protagonistes de la vuitena Conferència Europea de Salut Pública que ha començat avui a la ciutat italiana de Milà i que s’allargarà fins al 17 d’octubre


Dipsalut serà en aquest esdeveniment que se celebra a la ciutat de Milà entre el 14 i el 17 d’octubre on donarà a conèixer algun dels seus projectes

 

Dipsalut participa en la vuitena Conferència Europea de Salut Pública que ha començat avui a la ciutat italiana de Milà i que s’allargarà fins al 17 d’octubre. Aquest esdeveniment està organitzat per l’Associació Europea de Salut Pública i la Societat Italiana d’Higiene, Medicina Preventiva i Salut Pública. Sota el lema “De la globalitat a les polítiques, mètodes i pràctiques locals”, aquesta conferència té com a objectiu contribuir a la millora de la salut pública a Europa, a través de l’intercanvi d’informació. També vol convertir-se en una plataforma per al debat entre investigadors, gestors i polítics de l’àmbit de la salut pública i els serveis sanitaris.

 

En aquest marc, Dipsalut oferirà diverses ponències. Una d’elles girarà al voltant de la coordinació entre administracions en la coordinació en primers auxilis psicològics. Una altra de les conferències tractarà el coneixement, les habilitats i les actituds dels gironins en l’ús dels desfibril·ladors públics.

 

L’aplicació DEACAT -on s’ensenya als usuaris de mòbils i tauletes a usar un desfibril·lador- i la contribució de Dipsalut per promoure la salut dental dels nens seran altres de les temàtiques que es tractaran en aquest esdeveniment. Dipsalut, a més, exposarà en aquesta conferència dos pòsters. Un estarà relacionat amb la política pública per mitigar la crisi econòmica i el seu impacte sobre la salut. L’altre, girarà al voltant del sentit de coherència, els actius i les habilitats per a la vida.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització