Notícies

 

Una trentena de persones assisteix al curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic

Curs per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic

30/09/2015

Una trentena de persones assisteix al curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic

Una trentena de persones han assistit al curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic que s’ha celebrat aquesta setmana a la seu de Dipsalut.

 

Una trentena de persones han assistit al curs per a operadors i mantenidors de piscines d’ús públic que s’ha celebrat aquesta setmana a la seu de Dipsalut. Durant tres sessions, els alumnes han ampliat els seus coneixements sobre la normativa que han de complir les piscines d’ús públic. El perfil dels assistents a aquesta formació ha estat molt divers i ha anat des de persones que treballen en empreses que fan manteniment de piscines a propietaris de cases rurals que tenen una piscina en les seves instal·lacions. També s’han format a persones que es dediquen professionalment a la inspecció o el control de piscines d’ús públic.

 

El curs, de 10 hores, també ha inclòs una visita a una instal·lació on els assistents han pogut conèixer de més a prop tots els elements que cal tenir en compte per garantir la seguretat d’una piscina d’ús públic.

 

Dipsalut forma cada any un centenar de persones perquè aquestes adquireixin els coneixements i les habilitats necessàries per realitzar unes pràctiques correctes d’higiene i manteniment de les instal·lacions, tot contribuint a mantenir la salut i la seguretat dels usuaris.

 

Les piscines d’ús públic són totes aquelles que poden ser usades per qualsevol persona, encara que aquest ús estigui condicionat al pagament d’una entrada.

 

Aquest curs forma part del programa de formació del segon semestre de Dipsalut. Si voleu obtenir informació sobre els cursos que s’ofereixen, podeu visitar la pàgina web de l’organisme http://www.dipsalut.cat o consultar el següent enllaç http://www.dipsalut.cat/area.html?a=12

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització