Notícies

 

28/09/2015

El Butlletí de Dipsalut repassa tota l’actualitat de l’organisme

El nou portal de transparència, l’aplicació DEACAT que localitza els desfibril·ladors implantats a la demarcació de Girona o les pautes per estalviar energia són alguns dels continguts que s’inclouen en una nova edició del butlletí de Dipsalut.

 

El nou portal de transparència, l’aplicació DEACAT que localitza els desfibril·ladors implantats a la demarcació de Girona o les pautes per estalviar energia són alguns dels continguts que s’inclouen en una nova edició del butlletí de Dipsalut. La publicació, a més, dedica una especial atenció a les habilitats per a la vida. Experts mundials en aquesta matèria -com ara la Gladys Herrera, l’Iván Darío Chahín o la Blanca Patricia Mantilla- expliquen la seva experiència en les habilitats per a la vida.

 

El butlletí també repassa tota l’actualitat relacionada amb l’organisme. El segon concurs d’Instagram d’hàbits saludables, el simposi de promoció de la salut al Mediterrani o els tallers organitzats en el marc del programa “Sigues Tu” són altres dels continguts que trobaran els lectors del butlletí en aquest número.

 

La Lourdes Garcia, administrativa de Dipsalut i autora del llibre Records dolços d’un adéu, és la protagonista de la secció posem el focus. En aquest espai, la Lourdes ens explica la seva feina a l’organisme i comenta el seu llibre personal on parla sobre la mort perinatal, una obra en què ha col·laborat Dipsalut.

 

Si voleu consultar el butlletí, només heu de clicar en algun dels enllaços següents:

 

http://www.slideshare.net/Dipsalut/el-butllet-de-dipsalut-n-14-abr-ago-2015


http://issuu.com/dipsalut/docs/04_revista_dipsalut_14_2015

En la galeria de fotografies s’inclou una imatge de les jornades sobre les habilitats per a la vida i una fotografia de Lourdes Garcia, administrativa de Dipsalut i autora del llibre Rercords dolços d’un adéu

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització