Notícies

 

S’obre el període d’inscripció als nous cursos de Dipsalut

Els futurs coordinadors i monitors d'activitats esportives es familiaritzen amb els Parcs

15/09/2015

S’obre el període d’inscripció als nous cursos de Dipsalut

El període d’inscripció als cursos de formació del segon semestre de 2015 ja s’ha obert. Com a novetats, s’ofereix un curs d’intervenció psicològica d’urgència per a víctimes de violència sexual i una formació de marxa nòrdica per als dinamitzadors de les Xarxes d’Itineraris Saludables.

 

El període d’inscripció als cursos de formació del segon semestre de 2015 ja s’ha obert. Com a novetats, s’ofereix un curs d’intervenció psicològica d’urgència per a víctimes de violència sexual i una formació de marxa nòrdica per als dinamitzadors de les Xarxes d’Itineraris Saludables. A banda dels nous cursos, es mantenen les formacions vinculades a la gestió i control de la salubritat de les instal·lacions d’alt i baix risc de transmissió de la legionel·losi, la gestió d’abastaments d’aigua de consum humà, la gestió de la salubritat a les piscines d’ús públic i la seguretat alimentària.

 

Els cursos són gratuïts. Estan dirigits, majoritàriament, als professionals implicats en les obligacions municipals en matèria de salut pública així com als professionals de les emergències com ara docents, seguretat pública, sanitaris i serveis socials.

 

Les inscripcions s’han de fer des d’aquest mateix web, accedint a Formació. En aquest apartat hi trobareu informació detallada sobre tot el programa formatiu. També podeu consultar-la clicant en el següent enllaç https://www.dipsalut.cat/area.html?a=12


El nombre de places és limitat i s’acceptaran per ordre d’inscripció. En el cas que hi hagi molta demanda i que una mateixa empresa hagi sol·licitat diverses inscripcions, es limitarà el nombre màxim de persones inscrites per organització per tal de diversificar la demanda. En tots els casos es donarà prioritat a les persones que provenen dels ens locals de la demarcació de Girona, sempre que facin la inscripció dins del termini previst.

 

Imatge d'un curs per a dinamitzadors dels Parcs Urbans i les Xarxes d'Itineraris Saludables
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització