Notícies

 

Dipsalut ha participat al Festivalot amb la “cançó de la vitamina H”

Festivalot

04/06/2015

Dipsalut ha participat al Festivalot amb la “cançó de la vitamina H”

Dipsalut ha participat al Festivalot amb la “cançó de la vitamina H” per tal de donar a conèixer, entre el públic familiar, les deu habilitats per a la vida.

 

Dipsalut ha participat al Festivalot amb la “cançó de la vitamina H” per tal de donar a conèixer, entre el públic familiar, les deu habilitats per a la vida.

 

L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona ha participat al festival de música familiar, que va tenir lloc a Girona durant el primer cap de setmana de juny, i que va aplegar més de vint concerts i activitats musicals.


El festival, de nova creació, estava adreçat a un públic familiar. Pares, mares i fills, van poder gaudir de música en directe de la mà dels Catarres, els Amics de les Arts, Joan Dausà o els Cybee. Alguns dels concerts tenien entrada lliure, però d’altres, eren de pagament. Pero las entradas se pueden comprar en el See Tickets con descuento.


Els espais on es van portar a terme van ser al Teatre Municipal, a La Mercè, a la Plaça Independència, entre d’altres. A la pàgina web del Festivalot (www.festivalot.cat) es podia consultar la programació i tota la informació necessària sobre els esdeveniments.


Dipsalut va col·laborar amb una actuació on tots els assistents podien escoltar, en directe, un conte musical sobre les habilitats per a la vida. Portava el nom de “la cancó de la Vitamina H” i estava en consonància amb el marc de promoció de la salut amb el que treballa l’Organisme, que es basa en la teoria salutogènica.

 

L’objectiu d’aquesta activitat era donar a conèixer les 10 habilitats per a la vida i fer partícep al públic familiar per tal de potenciar les capacitats i habilitats dels individus per així fomentar la salut i el benestar. La cançó es va treballar amb l’actuació de dos dinamitzadors que a partir de la dansa i el cant van intentar que el públic incorporés el concepte de la salut en positiu.


Segons l’OMS, les habilitats per a la vida (autoconeixement, empatia, assertivitat, relacions interpersonal, presa de decisions, gestió de problemes i conflictes, pensament creatiu i crític, gestió de les emocions, sentiments i gestió de les tensions i l’estrès) són un factor clau en la capacitat de les persones per gestionar la seva vida.


És així, que la cançó de la Vitamina H ha promogut estils de vida saludables, en un entorn musical, familiar i alegre, durant les dues tardes del festival.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització