Notícies

 

La comarca de la Selva endega noves accions en el marc del Salut i Crisi

La comarca de la Selva endega noves accions en el marc del “Salut i Crisi”

26/06/2014

La comarca de la Selva endega noves accions en el marc del Salut i Crisi

Aquest dijous 26 de juny, el Consorci de Benestar Social i el Consell Comarcal de la Selva han explicat, en roda de premsa, les noves accions que duen a terme en el marc del programa Salut i Crisi de Dipsalut. S’està adquirint productes frescos (que, sovint, mancaven en el magatzem d’aliments) i bombones de butà per tal de distribuir-los entre les famílies que ho necessiten.

 

Aquest dijous 26 de juny, el Consorci de Benestar Social i el Consell Comarcal de la Selva han explicat, en roda de premsa, les noves accions que duen a terme en el marc del programa Salut i Crisi de Dipsalut. S’està adquirint productes frescos (que, sovint, mancaven en el magatzem d’aliments) i bombones de butà per tal de distribuir-los entre les famílies que ho necessiten. També se’ls oferirà suport i formació perquè puguin traçar un pla per sortir de la situació de pobresa en la què es troben. Es preveu arribar a vora 1.500 unitats familiars.


Fins el moment, gràcies al programa Salut i Crisi, la comarca de la Selva ja s’havia pogut proveir de productes d’higiene personal i de neteja de la llar per a les persones en risc d’exclusió social.


Amb el Salut i Crisi, Dipsalut dóna suport econòmic a les accions endegades per entitats socials, ajuntaments i consells comarcals destinades a atendre les necessitats bàsiques dels ciutadans de la demarcació. A més, l’Organisme s’encarrega de coordinar aquests ens per evitar duplicitats, fomentar el treball en xarxa i aconseguir la màxima eficàcia i eficiència. Per fer-ho, periòdicament s’organitzen taules de coordinació territorials.


 

Imatge: roda de premsa duta a terme a la seu del Consell Comarcal aquest 26 de juny. Autor: Montse Codina.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització