Notícies

 

L\'Ajuntament de Palol de Revardit inaugura el Parc Urbà de Salut del municipi

Inauguració Parc Urbà de Salut de Palol de Revardit

06/03/2011

L'Ajuntament de Palol de Revardit inaugura el Parc Urbà de Salut del municipi

Aquest diumenge 6 de març, l’ajuntament de Palol de Revardit ha inaugurat el Parc Urbà de Salut que s’ha implantat al municipi, concretament, a la zona esportiva la Banyeta. L'acte ha coincidit amb l'obertura oficial de la nova zona esportiva.

 

 

Aquest diumenge 6 de març, l’ajuntament de Palol de Revardit ha inaugurat el Parc Urbà de Salut que s’ha implantat al municipi, concretament, a la zona esportiva la Banyeta. L'acte ha comptat amb l'alcalde del municipi, Jordi Xargay, i amb el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, ja que l'obertura del Parc s'ha fet coincidir amb la inauguració oficial de la nova zona esportiva.

El Parc de La Banyeta compta amb 8 aparells que serveixen per fer exercici físic moderat treballant de manera homogènia tot el cos. Dipsalut cedeix un total de 181 equipaments com aquest que s’estan implantant en 105 municipis de la demarcació.

Per fomentar-ne l’ús, periòdicament es fan sessions de dinamització a cada equipament. Estan conduïdes per professionals especialment formats en aquesta tasca. També s’està treballant amb el Departament de Salut per donar a conèixer aquests equipaments al personal sanitari per tal que puguin recomanar fer activitat física aprofitant-los.

 

Imatge: Parc Urbà de Salut de Palol de Revardit. Font: Pere Duran

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització